Eindejaarsgeschenken

Eindejaarsgeschenken

Oudjaar, Nieuwjaar, het einde of het begin van een jaar is een mooi moment om je personeel, je relaties of je vrienden te verwennen.

De fijne feestdagen vragen om een fijn cadeau. En dát geef je met deze originele en heel feestelijke geschenkdozen. Rotterdammers weten wat werken is. En ze weten ook heel goed te rusten en na gedane arbeid te genieten van lekkernijen. En, u weet: wie goed doet, goed ontmoet.
Deze geschenkdozen zijn te bestellen vanaf 20 stuks.

Cadeaudoos 1: De Rotterdam

Zoekt u een leuk en lekker eindejaarsgeschenk om uw relaties of personeel mee te verrassen? De Rotterdam is een rijk gevuld Rotterdams cadeau met typische lekkernijen uit de wereldstad.  Smaakvol en vol van Rotterdamse humor. Vanaf 20 stuks te bestellen.

Inhoud:

– Rotterdamsche Port, rood, 750 ml

– Rotterdamsche Port, White, 750 ml

– Rotterdamsche wijn, Rode, 750 ml

– Kaas, Schuitje geitenkaas 28 weken, 220 g

– Kaas, Schuitje Limited 100 weken, 300 g

– Fles vijgen-dadel balsamico, 200 ml

– Pot Rotterdamsche Oude mosterd dille dip, 190 ml

– Potje Rotterdamsche Oude jam, 115 gram

– Studenten-haven/gemengde noten, 175 gram

Cadeaudoos 2: Ooievaarskuitenvet


Ooievaarskuitenvet? Dat bestaat natuurlijk niet, behalve in Rotterdam. Daar krijg je dat woord als antwoord op je vraag naar de samenstelling van iets. Dát is Rotterdamse humor. Niet humoristisch maar wel lekker is de inhoud van deze cadeaudoos om een fijne avond mee door te brengen.

Houdt u van een geintje met uw relaties? Dan is een doosje Ooievaarskuitenvet voor de feestdagen zeker geslaagd. Leuk opgemaakt en verpakt in 4-kantig ronde cadeaudoos van De Rotterdamsche Oude. Vanaf 20 stuks te bestellen.

Inhoud:

– Wijn, Rode Rotterdamsche, 750 ml

– Kaas, Plat Stukkie 1 jaar, 450 gram

– Potje Rotterdamsche Oude jam, 130 gram

– Studentenhaven, gemengde noten, 200 gram