Rotterdams Product

Maasstroompjes

Elke zichzelf respecterende stad heeft een eigen koekje. Zo ook Rotterdam.

Vanaf 1934 tot de Tweede Wereldoorlog was het ‘Maasstroompje’ het officiële koekje van de stad. Gecreëerd door banketbakker G. Slob en zijn eega. Helaas raakte het daarna in de vergetelheid. Tot 2013, toen het Maasstroompje een nieuw leven in werd geblazen, of beter gebakken. Deze knapperige koekjes moet u gewoon altijd zelf in huis te hebben, zo lekker zijn ze. Maar ze zijn ook zeer in smaak als cadeau. Zeg nu zelf, dat zou u zelf ook wel willen ontvangen. Niettan?

De Rotterdamse Maasstroompjes koekjes (roomboter koekje met een strookje karamel) zijn 100% biologisch en zijn verkrijgbaar in drie verpakkingen:

– een mooi cellofaantje met 10 Maasstroompjes
– een duurzame cadeauverpakking gevuld met 14 Maasstroompjes
– een stijlvolle koekjestrommel van ruim 350 gram, ontworpen door de Rotterdamse grafisch ontwerper Stang Gubbels. Gevuld met 20 Maasstroompjes.

Nieuw in het assortiment van Maasstroompjes:

– een mini koekjestrommel met 7 maasstroompjes en handig om mee te nemen. De naam Maasstroompjes staat ook in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Turks, Arabisch en Chinees op de buitenkant van het blik

– een bakmix Maasstroompjes om zelf te bakken, verpakt in een brievenbusdoosje. Bijna alle ingrediënten zitten erin, je hoeft alleen nog 250 gram roomboter toe te voegen. Succes gegarandeerd en geniet ervan!

Geen fan van zoete koek?
Dan kun je genieten van de Rotterdamse Kaasstroompjes! Deze is verkrijgbaar in de verpakking:
– een mooi cellofaantje met 10 Kaasstroompjes
– een duurzame cadeauverpakking gevuld met 14 Kaasstroompjes.