Bent u een Rotterdams bedrijf? Is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam? Of heeft u enige affiniteit met Rotterdam? Laat dat ook uw klanten en relaties weten en verras hen op een smaakvolle manier met een cadeaupakket samengesteld door Meneer Klaas Geschenkdozen.

Hét relatiegeschenk vol heerlijke Rotterdamse trots. In nauw overleg met u stellen wij een pakket samen van hoogwaardige foodspecialiteiten van Rotterdamse bodem en in Rotterdamse bedrijven vervaardigd. Door het brede assortiment aan producten kan voor elke branche een toepasselijk themapakket samengesteld worden; voor binnen- en buitenlandse relaties, voor mannen en vrouwen en zelfs voor de kids van uw klanten.

Van bier tot stroopwafels, van fruitsap tot koffie, van wijn tot chocolade, overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een grote variatie aan fijne bijgerechten, hartige en zoete snacks, jam en tussendoortjes. Sommige in Rotterdam vervaardigd, of van Rotterdamse oorsprong, net als uw bedrijf. U bepaalt het corporate design van de verpakking, Meneer Klaas Geschenkdozen de inhoud, desgewenst aangevuld met uw eigen promotieartikelen.

Bent u geïnteresseerd om op deze originele, smaakvolle en vooral Rotterdamse manier het goede contact van uw relaties met uw bedrijf te bevestigen, vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw bericht zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen. Heeft het spoed stuur dan een whatsapp bericht naar 06-15284573.