Onder de naam Meneer Klaas Geschenkdozen bieden wij Rotterdamse lekkernijen aan, plaatselijk ontwikkeld en gemaakt onder het motto: niet lullen maar poetsen. En daarna genieten!

Rotterdamse kwaliteitsproducten die in de zin van ouderwets handwerk zijn bereid; heb je een goed of smakelijk idee? Gewoon beginnen, hard werken en in jezelf geloven. En geen flauwekul, maar gewoon goed spul leveren. Dat is typisch Rotterdam en dat is wat Meneer Klaas Geschenkdozen met zijn online winkel voor ogen heeft. Ontdekken en verkopen van mooie Rotterdamse producten.

Ouderwets lekkere Rotterdamse producten die in de webshop op de modernste manier voor u bereikbaar zijn (typisch Rotterdams, tegelijk oud én modern). Want jammer, maar waar: niet iedereen kan op een terrasje aan de Maas onder het genot van onze overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een trendy biertje van stadsbrouwerij Noordt genieten van het Blaakse Bos en het Witte huis. Maar niet getreurd, met de webstore haalt u toch een stukkie Rotjeknor in huis.

En heeft u wél het geluk in Rotterdam te zijn, laat ik u graag proeven van een geweldige kaas. Met een glaasje Port of Rotterdam, verscheept uit Portugal. Of de overheerlijke Rotterdamsche Confituur,  de Rotterdammertjes, de Zeemansboter, de Rotterdamse Stroopwafels, de Maasstroompjes, de bieren van Noordt & Kaapse Brouwers. Allemaal onvervalst lekkere Rotterdamse producten.

Ouderwets lekkere producten die iedereen moet kennen: “weet u, tijdens evenementen merkte ik dat veel Rotterdammers niet wisten dat deze wereldstad ook een eigen wereldkaas heeft. Net als de stad, een product van de allerbeste kwaliteit met de modernste inzichten gemaakt. Dát wil ik graag aanbieden aan Rotterdammers, maar ook aan alle Nederlanders en al die wereldreizigers die hier komen. Ik ben groos op de stad en laat dat ook graag weten.”

GELEGENHEID VOOR EEN GESCHENKDOOS?

Niets is te gek, alles is mogelijk: van een aardigheidje tot hartelijk danken, van blijk van waardering tot onderdompelen in luxe. Van ‘denken aan’ tot de kerstgedachte. Meneer Klaas werkt ook graag met thema’s of het inspelen op de actualiteiten. In goed overleg is heel veel mogelijk! Bel even: 06-15284573, of stuur een berichtje: info@meneerklaas.nl

KvK: 66027853
BTW-nummer: NL8563.64.241.B01